понеделник, 14 май 2012 г.

Maria Galland SOIN SILHOUETTE - новата линия за тяло - чувственост и хипноза...


Кога беше последният път, когато танцувахте пред огледалото?
А кога се засмяхте се с цялото си сърце? Кога си взехте ванa, наслаждавайки се на тялото си от главата до върха на пръстите?
Най – прекрасните моменти се усещат с всички сетива - когато тялото и душата са в пълна хармония.

Защото красотата е въпрос на лично и завършено усещане.
Един миг на съвършенство. Заедно с всички несъвършенства, криви и форми.
Красотата е грижа за вашата уникалност! Грижете се за нея от главата до петите.
Защото красотата не се изчерпва само с възрастта.....



Maria Galland защитва тази позиция и Ви представя SOIN SILHOUETTE - уникална линия за грижа за тялото, която перфектно допълва вашите любими продукти за лице.




С линия SOIN SILHOETTE Maria Galland Ви представя нов подход в грижите за красотата на тялото! Едновременно индивидуален и холистичен.
Останете на вълната на красотата..... Запознайте с културата на Maria Galland за грижа за тялото!



 414 Huile DÉLICIEUSE - луксозно олио за тяло
Еликсир за красота с незабавен ефект

Обяснение в любов, което буквално влиза под кожата Ви. Иновативен продукт от Maria Galland. Благородни масла и специален комплекс от активни съставки, регенерират кожата и осигуряват оптимално снабдяване на липиди. Съдържа масло от семена на Инка Инчи, изключително богато на аминокиселини Омега 3 и Витамин Е. Маслото прониква веднага, без да оставя никакви следи. Практично за използване всеки ден. Не оставя следи по дрехите. Осигурява на вашата кожа подхранващ, защитен, омекотяващ, изглаждащ, регенериращ ефект, съчетани с усещане за лукс


 410 Creme Minceur MODELANTE – Моделиращ крем за ОТСЛАБВАНЕ
Черешката върху тортата за вашия силует

Луксозната текстура на благородния крем за тяло превръща ежедневната грижа за отслабване в истински ритуал на красотата. Изключителните моделиращи съставки осигуряват едновременно удоволствие и ефективни резултати. Масло от шея, манго и какао глезят кожата, а изключителният Комплекс за отслабване /кофеин, кафестол и теобромин/ осигурява красив и строен силует, разграждайки мастните клетки. Нанася се сутрин и / или вечер с леки масажни движения.


 411 Concentré Minceur MODELANT – Моделиращ серум за ОТСЛАБВАНЕ
Ласкател на контурите на тялото


Създаден за всички жени, които ефективно желаят да се борят с целулита. Този богат серум-концентрат осигурява стройна линия на тялото по особено ласкателен начин. Благодарение на високо ефективната си формула, осъществява ефективно моделиране, скулптиране и антицелулитен ефект. Активният комплекс от алое вера, водорасли, кофеин и осъществява многострано действие срещу целулита. Дренира тъканите, стимулира изгарянето на мазнините, доставя чувство за чистота, лекота и комфорт. За отличен и дълготраен ефект след Моделиращия серум за отслабване използвайте Крем 410.
Най- близо до вас с он - лайн бутик за луксозна и специализирана козметика 
  Spa Expert

Продуктът е наличен в козметичните бутици на нашите партньори :
Derma Expert Studio Blagoevgrad
www.derma-expert.eu
Boudoir Beauty Studio Sandanski
www.boudoirbeautystudio.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар