четвъртък, 10 май 2012 г.

ECOSPA - козметика от сърцето на България


Философия EcoSpa
Eco Spa e  ново поколение продукти, вдъхновено от българските традиции, но за производството им са използвани всички технологични достижения на 21 век. Използвани са консерванти, аромати и оцветители от хранително-вкусовата промишленост, доказано безвредни и в крак с последните тенденции в козметологията.

Концепция EcoSpa
EcoSpa са  не просто  продукти, а цялостна концепция за професионалисти – козметолози и спа терапевти. Към серията са  включени  и специално разработени от  родопски керемидки за масаж, чрез които допълнително се активират  продуктите по време на терапиите и/или СПА церемониите.
Есо Спа терапиите имат два вида протоколи :
Classic - класически начин на приложение на продуктите
Exclusive Plus– към който има разработени специални техники за релаксация и СПЕЦИФИЧНИ  масажни техники за напреднали терапевти.

Защо Eco Spa са различни…
Продуктите са много различни спрямо всички останали на светония козметичен пазар, защото дават възможност да се работи извън класическия протокол, например:
Лизинг-гел „Българско кисело мляко”, освен че е много ефективен, се нанася в много малки количества до засъхване, като след това ръчно се полира кожата и е видимо отлющването на частиците отнемащи нечистотиите по повърхността на кожата, т.е. икономичен пилинг продукт без измиване.
Крем – маска „Българско кисело мляко”, нанесена по традиционния начин, но преди ръчния масаж. Маската действа пет минути и без да бъде отмита добавяме от масажен крем кисело мляко и няколко капки от регенериращото олио, при което маската се втечнява и дава възможност да бъде направен релаксиращ масаж.
По този начин активните съставки се наслагват, допълват и абсорбират прекрасно от кожата, в резултат на това кожата е видимо мека и хидратирана.
Българската слава на Серия Кисело Мляко
Създадена в чест на един от най- уникалните продукти – Българското кисело мляко, признато като един от най- здравословните продукти,с млечно кисели закваски от български култури използвани в цял свят.
Серия подмладяващи и регенериращи продукти.
Докоснете се до тях, за да почувствате незабавен ефект и осезаемо чувство за комфорт и мекота. Специално разработена козметична серия за лице и тяло на основата на световно признатото българско кисело мляко. Включва в състава си лиофилизирана lactobacillusbulgaricus– иновативна технология, използвана за първи път в света, за запазване активноста на бактерията.
Основни активни съставки – българска млечна закваска, млечни протеини и млечни киселини, доказани във времето ефекти:
  • забавя процесите на стареене
  • регенерира, омекотява и подхранва
  • без чувство за омазняване
  • избелва, изравнява тена
  • заглажда повърхността на кожата.
Серията включва пет нови продукта за лице и тяло :
Лизинг гел „Българско кисело мляко”, специално разработена формула, която включва благотворното въздействие на млечните киселини върху епидермиса като нежно размеква слепващото вещество между клетките поповърхността на кожата. Благодарение на това започва процес на фино отлющване на клетките от повърхността на кожата с моментален ефект на блясък и мекота. При редовно използване на продукта у дома или в салон този процес благоприятства клетъчното дишане и подновяване. Продуктите от сериятаса за всички типове кожа, благодарение на иновативната текстура тип „дишаща”, съществременно много лека, но с дълготраен хидратиращ ефект. В създаването на формулите от серията участват екип от биолози и технолози, а някои от активните съставки се поръчват във възможно най-добрите лаборатории в света.
Производител : Лидера Трейдинг

http://www.lideratrading.net
Спа церемонии и продукти на марката можете да откриете в най- добрите спа центрове и козметични салони.
Подкрепете българските производители и изберете качествени български спа ритуали и продукти на световно ниво с достъпни цени.
www.derma-expert.eu
www.boudoirbeautystudio.com
www.spa-expert.eu

Няма коментари:

Публикуване на коментар