петък, 4 май 2012 г.

Любимите ни козметични продукти:№ 1 Systeme Dermatologique Интензивно хидратиращ флуид

My Favorite product :

Maria Galland Systeme Dermatologique 

Интензивно хидратиращ флуид - D3.

 

В тази рубрика всяка седмица ще ви представяме продукти, които са спечелили сърцата ни, козметични продукти тествани и използвани лично от нас и нашият екип от козметолози, както и потребителски оценки на наши клиенти, използвали продуктите ще имат възможност да споделят впечатления и да гласуват за любимите си козметични продукти. 

Любим продукт в топ 10 на Славина Дончева, Спа мениджър в Спа център Хармония Благоевград.

 

Днес ще ви представя любим  продукт, който ползвам в момента:

Интензивно хидратиращ флуид - D3 Systeme Dermatologique Maria Galland.
Запознах се с продуктите от линията преди две години, когато представиха официално линията в България.  

Философията ме докосна направо в сърцето - дерматологични формули, изчистени, без парабени, с иновативни формули стимулиращи клетъчния имунитет, с четири основни грижи в кабина и в домашни условия : процедура и продукти за пигментации с алфа арбутин, процедура и продукти за домашна грижа за чувствителна грижа с шисандра, процедура за проблемна кожа със микро сребро и съответните продукти за лечение у дома, и най- накрая подмладяваща процедура с лифтинг и ботокс ефект с пептид от пепелянка. 

Вниманието ми бе привлечено от симпатична прозрачна опаковка, от която струеше прекрасен тюркоазен цвят, продуктът наподобяваше тоник за лице, но по - гъст, оказа се това е овлажняващ флуид с малахит - много приятна текстура, лек едва доловим аромат на свежест и чистота, стерилност.


Пробвах няколко тестера, които също ме впечатлиха - стъклени бутилчици, мънички и симпатични, подобни на муските на българска роза, много удобни за дамска чанта. Тъй като беше зимен период и кожата ми беше леко дехидратирана, сензитивна, забелязах моментално успокояване и усещане за насищане с влага, оказа се и чудесна основа за грим.
Тъй като в момента тествах и друг продукт оставих задълбоченото тестване на този така магнетичен тюркоазен гел за по - нататък.



И така до скоро, когато една изкушаваща промоция ми напомни за това ми намерение, но вече в съсвсем друг сезон - настъпващо лято, а кожата ми с тенденция към омазняване, отново дехидратирана и с отпуснат тонус, помътнял тен, заради отслабващ режим и злоупотреба с тютюнопушене.

Първоначалните впечатления се потвърдиха отново : отлична поносимост, засищане с влага, тонизиране, освежаване и невероятна мекота на кожата, отлична основа за грим.

В продължителен план се забелязва и проясняване на тена, леко редуциране на малки петънца, естествен блясък на кожата и положителни впечатления от околните, които ме питат любопитно какво ползвам в момента. 

По това се познават действащите  продукти - в един момент първо дамите около вас забелязват промяна и любопитстват на какво се дължи тя...

Определено мога да кажа, че това ще бъде моят верен съюзник и защитник на хидратацията на кожата през това лято !

 

Козметологични характеристики :

D3 MOISTURISING GEL

Продукт за интензивна хидратация, подходящ за използване след всяко ексфолиране на кожата. Охлажда и успокоява раздразнената дерма. Идеален завършек на почистването на лицето, дори и това да не е придружено с пилинг. Със син малахитов цвят.
- Без алкохол
- Без аромат
- Без парабен
- Без парафин

Основни активни съставки:
-  Formule ß-GHFx: научното наменование на изключително ефективен комплекс, специално разработен за лаборатории MARIA GALLAND PARIS.
Точната композиция на тази “магична формула” остава тайна на изследователите на марката. Това е комплекс , дермо-активен разтвор от активни съставки, чиято концентрация отговаря прецизно на изискванията на кожата, когато става въпрос за обновяване и регенерация. Формулата на ß-GHFx /Бета глюкан/ дава на кожата импулс да се активира сама отвътре.

Активно стимулира имунната система на кожата!

 - Алантоин - успокоява и изглажда кожата. Предпазва от загуба на влага.
- Екстракт от корен от Сладник - успокоява и противодейства на раздразненията.
- L-аргинин/L-arginine/ - аминокиселина, която е силен естествен хидрант.
 Доставя влага в дълбочина, придава еластичност на кожата.
 - Малахит - полускъпоценен камък, който е изключителен филтър на стреса на всички видове кожа. Адаптира се към стойността на рН на кожата, за да се гарантира оптимална поносимост, осигурява антиоксидантна защита и се бори със свободните радикали.
  
Употреба: След почистване сутрин и вечер, или след ексфолиация, по няколко капки върху дланите на ръцете и да се нанася с нежни движения върху лицето и шията.
Най- близо до вас с он- лайн бутик за луксозна и специализирана козметика Spa Expert и в козметичен бутик на Derma Expert Studio Blagoevgrad.


Няма коментари:

Публикуване на коментар