четвъртък, 22 декември 2011 г.

Maria Galland Красотата може да бъде толкова семпла

Вие търсите високоефективна грижа за вашата кожа, но без да полагате много усилия и да губите време? Тогава, новата линия продукти РАЗКРИВАНЕ НА КРАСОТАТА на MARIA GALLAND е точно за вас. Осигурява на Вашата кожа, грижата от която се нуждае.
                            
През деня: осигурява клетъчна защита и забавя процесите на остаряван еи действието на свободните радикали. Осигурява активна защита срещу слънчевите лъчи.
 През нощта: допълнителна регенерация, стимулиране на възстановяването на кожата и успокояващо действие

Продуктите от линията отговаря на 3 основни нужди на кожата: хидратация, подмладяване и защита. Подходящи са за всеки тип кожа. Формулата на продуктите е комбинация от иновативни козметични технологии и модерни техники на производство. Истинско удовлствие за кожата с прекрасен и цветен аромат.
Грижа през нощта
НОЩЕН КРЕМ ЗА РАЗКРИВАНЕ НА КРАСОТАТА 162 Красива нощ! Истинско удоволствие за Вашата кожа. Лекия гел-крем разкрива своите обаятелни богатства и глези вашата кожа с витамин А, Е, алое вера, масло от макадамия. Осигурява клетъчна защита, забавя процесите на стареене на кожата, хидратира и успокоява. Истинска мултифункционална грижа за глобална нощна грижа. Тенът връща своя блясък нощ след нощ! Продуктът е подходящ за всеки тип кожа!


За основните нужди на Вашата кожа
ДНЕВЕН ФЛУИД ЗА РАЗКРИВАНЕ НА КРАСОТАТА 160 ДНЕВЕН КРЕМ ЗА РАЗКРИВАНЕ НА КРАСОТАТА 161 Създавайки двата продукта, пред нас имаше истинско предизвикателство: да се постигне най-висока степен на ефикасност с най-малко усилие. Резултатът: два семпли дневни продукти с неустоим чар!

ДНЕВЕН ФЛУИД ЗА РАЗКРИВАНЕ НА КРАСОТАТА 160
Подходящ за всеки тип кожа, а също така и за по-млада кожа, като въвеждащ продукт в грижите за красотата. Изключително лека и свежа текстура, която напомня кисело мляко, деликатно обгръща вашата кожа с истинска грижа. Абсорбира се бързо от кожата и я прави мека и нежна на допир. За по-зряла кожа е подходящ и през по-горещите месеци или в страни с по-топъл и влажен климат. Съдържа слънцезащитен фактор SPF 12.

ДНЕВЕН КРЕМ ЗА РАЗКРИВАНЕ НА КРАСОТАТА 161 Иновативна, богатаи комфортна текстура, която доставя свежест и копринена мекота във вашата кожа! Подхранва и доставя ценни хранителни вещества до по-дълбоките слоеве на кожата. Овлажнява и защитава от оксидативния стрес и ултравиолетовите лъчи. Съдържа слънцезащитен фактор SPF 12. Подходящ е за по-зряла кожа и за по-студените месеци от годината. 3
Двата продукта осигуряват на вашата кожа, всичко от което тя се нуждае през деня. Естествените активни съставки като алое вера, натриеви соли, витамин Е, сусамово масло и безсмъртниче са богати на хранителни вещества и предлагат на Вашата кожа оптимална защита срещу външни агресии и преждевременно стареене на кожата. Семпла дневна грижа за перфектна кожа!

Няма коментари:

Публикуване на коментар