петък, 23 декември 2011 г.

Мария Галанд : Как се ражда и отглежда една легендарна марка?

Артистичният псевдоним на Колет Пиерет е Мария Галанд. Причината стройната хубавица да си измисли ново име е неистовото й желание да участва в конкурси за красота. През 1960 г. мечтата й се сбъдва – става Мис Париж. Модата върви успоредно с образованието. Мария Галанд  става изследовател в сферата на естетиката и основава собствена лаборатория за изследвания и производство.


През 1963 г. заедно с колега биолог амбициозната красавица прави първата си терапия за лице, посветена на зрялата кожа – самозатопляща моделираща маска. Трябва обаче да минат още 3 години, когато на пазара се появява чудотворният подмладяващ крем № 5, с почит към Сосо Chanel. През юни 1978 г. Мария Галанд отваря търговската си зала в Париж, на улица„ Шатобриан”. В нея традиционните представи за козметични грижи са обърнати на 180 градуса. Изключителен професионалист, перфекционист и новатор по природа, напористата жена налага оригинален подход към всеки клиент, който се основава на индивидуална грижа след консултация, прецизна диагноза и определяне специфичните нужди на кожата. Новото е, че Мария Галанд предлага на клиентите си уникални грижи haute couture, както и терапи „ точно по мярка” с видим регенериращ ефект.
80-те години на миналия век са изключително силни за марката не само във Франция, а и в чужбина. Спокойна от постигнатото, дамата се оттегля от бизнеса – продава марката си на немската фармацевтична компания Klosterfrau Group. Освен професионален, методът Maria Galland e изключителен, защото днес само специално обучени козметици могат да го прилагат. Той е ексклузивен и мануален, защото нито апарат или машина може да замени ръцете на добрия специалист.
Днес, повече от 10 хиляди салони за красота, уелнес и Day SPA центрове предлагат в над 40 страни продуктите и терапиите MARIA GALLAND . Koзметичната концепция е избранa и от най-големите хотелски вериги в света: Кempinski, Sheraton, Ritz Carlton, Mandarin Oriental. Този успех се гради върху  дългогодишната  традиция и политиката на внедряване на иновации в компанията KLOSTERFRAU, която е извела една от своите марка, а именно MARIA GALLAND сред най-модерните в света.

Широката гама от продукти и програми Maria Galland, включва не само грижа за лицето и тялото, но и слънцезащитна линия, модерна декоративна козметика и концептуална линия за мъже. Пълни отговори на всички очаквания.
Всички продукти на марката, както и професионални консултации за терапии за лице и тяло, можете да откриете на http://www.spa-expert.eu/

Няма коментари:

Публикуване на коментар