понеделник, 6 февруари 2012 г.

Да прочистим организма с йонна детоксикация

 Какво е Йонен Детоксикатор?



Това е високотехнологично устройство, което с помощта на водна­та детоксикация помага на тялото да се пречиства само.Това е детоксикираща водна баня на стъпалата с електроди от мед и неръждаема стомана, която пречиства и същевременно стимулира и запазва равновесието на биоенергията (енергията на живота, която се съдържа във всички телесни течности). Тази енергия е под формата на електромагнитна сила, която клетките използват и която се натрупва в нашето тяло. Както при СПА процедури за ходилата, необходимо е да приложите йонно клетъчно пречистване само в продължение на 30 минути, за да пречистите клетките на своето тяло.



Как става?




Подобно е на ходенето в пясъка на брега, но с по-силен ефект, тъй като краката ви са в пряк контакт с йоните, които се образуват във водата. Водата има почти перфектен баланс на положителни и отрицателни йони. Тъй като тялото е съставено от около 70% вода, способността му да взаймодейства с водата е много добра. Когато потопите част от тялото във вода, честотата на трептене на водата ще повлияе на честотата на трептене на тялото поради взаимодействието на магнитните и електрически полета. Това е изключително удивително и естествено оздравително средство. Безболезнено е, без употреба на лекарства и без вредни странични ефекти.

Какво представлява Детоксикаторът?

 
 
Това е високотехнологично устройства, което с помощта на водната детоксикация помага на тялото да се пречиства само. Затова можете да го използвате сами и употребата му не изисква никаква специална подготовка. Това е детоксикираща водна баня на стъпалата с електроди от мед и неръждаема стомана, която пречиства и същевременно стимулира и запазва равновесието на биоенергията (енергията на живота, която се съдържа във всички телесни течности). Тази енергия е под формата на електромагнитна сила, която клетките използват и която се натрупва в нашето тяло. Китайската медицина нарича тази енергиячи”. Това комплексно енергийно поле поддържа и пренасочва телесната енергия и същевременно повишава нивото на кислорода. И докато водната баня на стъпалата е широко използвана за повишаване на енергията (както психическа, така и физическа), виталността и защитните сили, тук същевременно тялото се детоксикира и отделя отровните вещества, химикалите, лъченията, синтетиката и другите субстанции, които са натрупани в кожата и пречат на отделителната система на нашето тяло. Вътрешната детоксикация включва и отделяне на паразити и пречистване на черния дроб, което води до по-малко задържане на вода в тялото, намаляване на възпалителните процеси, подобряване на паметта, по-добър контрол на пикочния мехур, по-уравновесено PH, по-силна имунна система и чувствително успокояване на болката, включително от мигрена и артрит. Според рефлексологията, всяко стъпало е канал през който тялото се опитва да се пречисти от отрови и други вещества, които се натрупват в различни части на вашето тяло. По време на водната баня стъпалата всъщност са подложени на пречистващ процес, тъй като водата взаимодейства с електрическия ток и структурата на магнитното поле. Тази пречистваща процедура осигурява правилната честота, която е необходима на клетките, за да се върнат в здравото си състояние и да изхвърлят отровите, които са се натрупвали в тях през годините. Тази терапевтична процедура на детоксикация усилва ефекта на другите терапии. Този апарат е един от най-добрите детоксикиращи продукти на пазара.Как работи Детоксикаторът ? 


Образуване на йони

 
 
Йонът е електрично зареден атом, който е получил или изгубил електрон, който от своя страна образува магнитно поле и дава възможност за привличане или неутрализиране на противоположно заредени частици. Тези неутрализирани частици се отделят от организма чрез процес, наречен осмоза. Осмозата е научен термин, който се използва, за да опише процеса на движение на частиците през клетъчната мембрана от областите с ниска концентрация към областите с висока концентрация. В нашия случай областта с висока концентрация представлява йонното поле, което се образува от електрода, потопен във вода, когато апаратът е включен. Заедно с електрода, във водата се потапят дланите, стъпалата или друга част на тялото, при което през електрода се пропуска електричество с ниско напрежение. По този начин металите в електрода, заедно с водата и солта, образуват позитивно и негативно заредени йони и разделят кислорода от водорода във водата.

 
Какво значи положително и отрицателно?
 
Когато говорим за Детоксикатора, използваме положително и отрицателно като определения на електрични, а не химични явления. Когато Детоксикаторът е включен на положителен поляритет, токът е насочен в посока на положителното поле и съответно води до образуването на по-голям брой отрицателни йони във водата. Следователно, положителният поляритет образува струя отрицателни йони, която според нас променя РН на кръвта в посока от киселинно към алкално. Когато Детоксикаторът е включен на отрицателен поляритет, токът е насочен в посока на отрицателното поле и съответно води до образуването на по-голям брой положителни йони във водата. Следователно, отрицателният поляритет образува струя положителни йони, която според нас намалява РН на кръвта в посока от алкално към киселинно. Около 95% от съвременните хора са в киселинно състояние. Това означава, че в техните тела има излишък от водородни йони и РН на кръвта им е по-ниско от 7.45. Тези хора биха спечелили много, ако подложат тялото си на високи концентрации отрицателно заредени йони. Въпреки това, нашите наблюдения показват, че повечето хора предпочитат комбинация от положителни и отрицателни йони при всяка процедура с Детоксикатора.Цветове и частици във водата
Когато използвате Детоксикатора, във водата се появяват различни цветове и частици. Във водата се образуват реакции между токсичните вещества, частиците и солта, която сме прибавили, и металите в електрода, както и киселината или алкална среда на човека, чието тяло е потопено във водата. Тези реакции оцветяват водата, независимо дали сте потопили стъпалата си в нея или не. Важно е да разберете, че цветът на водата ще се промени дори ако електродът е потопен във водата сам, без вашите крака. Както вече споменахме по-горе, промяната на цвета на водата е последица от реакцията между частиците в нея и електрода. Промяната в цвета е различна в зависимост от съдържанието на отровни и други химични вещества във водата и въздуха в различните географски области. Отровните вещества в нашето тяло ще изглеждат във водата по същия начин както отровите, които преобладават в определена географска област, но във водата ще има повече отровни вещества, ако в нея са потопени и стъпалата на краката. Ще забележите също, че токсините във водата няма да полепнат по съда и по електрода, докато частиците, отделени от тялото ви, ще образуват налеп по съда и ще трябва да го почистите с препарат. Чрез множество тестове установихме също, че налепът по съда се почиства лесно, ако във водата е бил само електродът, докато налепът, който се образува, когато стъпалата ви са потопени във водата, полепва силно по съда и електрода. В този случай се налага почистване на съда с мек препарат или сапун. Тестовете показаха също, че шлаките, отделени от човешкото тяло посредством детоксикиращата терапия, преобладават над веществата, чието присъствие е обусловено от географската област. В таблицата по-долу е показано значението на всеки цвят, установено с тестове чрез електроакупунктура по метода на Вол (ElectroAcupuncture by Voll).


 


Цвят или частици Телесна област
 
Жълто-зелен - Детоксикация на бъбреците, пикочния мехур, уретрата, простатната жлеза
 
Оранжев - Детоксикация на ставите
 
Кафяв - Детоксикация на черния дроб, пречистване от цигари и клетъчни остатъци
 
Черен - Детоксикация на черния дроб
 
Тъмнозелен - Детоксикация на жлъчката
 
Бяла пяна - Лимфна система
 
Бели частици - Най-вероятно квасни гъбички
 
Черни частици - Тежки метали
 
Червени частици - Кръвни съсиреци

Защо да правим детоксикация?
 
В днешната отровна околна среда киселинните отпадни материали и металите се натрупват в телата ни по-бързо от когато и да било до сега. Това води до по-честата поява на алергии и душевни и физически проблеми. Все по-често чуваме за билкови или хомеопатични детоксикиращи програми, които специалистите по алтернативна медицина използват за третиране на определени симптоми или за запазване на здравето. Всички лечебни традиции - египетската, индианската, аюрведическата, хомеопатичната, китайската, шаманскатаосвен западната медицина, стимулират телесното пречистване като средство за предпазване от болести и запазване на здравето. Акне, обриви, тъмни кръгове под очите, отекли стави, жълти, зелени и други петна по кожата, обикновено подсказват натрупването на киселинни отпадни вещества в тялото. Комбинация от промяна в диетата, билково пречистване и терапия с Детоксикатора показа въздействие за значително облекчаване и дори напълно отстраняване на тези състояния на кожата.

В комбинация с детоксикацията се предлагат комплексни схеми за преодоляване на различни проблеми :


Програма с Йонна  Детоксикация за лечения на Акне

10 процедури Йонна детоксикация
Лечебна програма за терапия на акне
/ почистване, биологичен пийлинг, лечебни процедури/
 Цена на програмата : 250 лв.





Програма с Йонна Детоксикация за целулит
10 процедури Йонна детоксикация
10 антицелулитни масажа
 Цена  на програмата :  300 лв.


Програма с Йонна детоксикация за Контрол на теглото
10 процедури Йонна детоксикация
10 процедури Таласотерапия за активно отслабване
 Цена на програмата : 490 лв.




Програма с Йонна детоксикация за антистрес и тонизиране

10 процедури Йонна детоксикация
10 процедури Шиатсу масаж на стъпала с пилинг, масаж и маска от водорасли
Цена  на програмата :  300 лв.








За оптимални резултати се препоръчва Йонната Детоксикация да се провежда с морска и Хималайска сол.


Допълнителна информация за програмите 

http://www.spaharmony.eu/

http://www.spa-expert.eu/
http://www.boudoirbeautystidio.com/





Няма коментари:

Публикуване на коментар