неделя, 9 декември 2012 г.

Кремове за лице Диет Естетик



Крем за лице с Диамантен прах
Diet Esthetic, 50 ml
Нова цена : 89 лв.
За поръчки по телефона : 0898220251
За поръчки он лайн  :www.spa-expert.eu
Най-луксозната грижа за лице,  достъпна само за звездите на Холивуд вече е във Вашите ръце! Крем за лице Diamond Essence на Diet Esthetic, ще осигури специален блясък на лицето и шията Ви.
Крем за лице Diamond Essence на Diet Esthetic – с 10 изключителни въздействия:
  • Мощно антиоксидантно действие;
  • Намалява бръчките и кожата гладка и нежна;
  • Запълва порите по лицето;
  • Уеднаквява тена и създава сияйна кожа;
  • Омекотява;
  • Подхранва;
  • Ревитализира;
  • Регенерира и хидратира в дълбочина;
  • Почиства натрупаните токсини;
  • Предпазва от UVA-UVB радиация.
  • С нисък слънцезащитен фактор SPF6.
Начин на употреба: Нанасяйте ежедневно сутрин и вечер на лицето и шията, върху чиста и посушена кожа и втривайте с леки масажни движения. Подходящ за всякаква кожа, включително и за зряла кожа като основа през деня и грижа за лицето през нощта.
Крем за лице с Пчелна отрова
Diet Esthetic Bee Venom Essence, 50 ml
Нова цена : 34, 90 лв.
За поръчки по телефона : 0898220251






Мощен анти-бръчков и анти-стареещ продукт. Съдържа органични суровини – синтезиран екстракт от пчелна отрова, пчелен восък, прополис, пчелно млечице, цветен прашец и мед.
Пчелната отрова подтиска мускулните контракции, изглажда фините бръчки и въздейства ефективно при по-дълбоките – създава т.нар „ботокс ефект“. Продукт, богат на масла и натурални съставки – съдържа още масло от авокадо, шипково масло, масло от ший (карите), овлажнява и подхранва в дълбочина.
При нанасяне ще почувствате леко изтръпване, като ужилване от пчела – ефект при който се стимулира кръвообращението, клетъчния метаболизъм и възпроизводството на колаген и еластин.
Еко сертифициран продукт. За смесена, мазна или чувствителна кожа, особено подходящ за зряла кожа. Не съдържа парабени и минерални масла!
Начин на употреба:
Нанасяйте на лицето и шията сутрин и вечер,върху чиста и подсушена кожа.
Крем за лице с Арганово масло
Diet Esthetic, 50 ml
Нова Цена : 29,90 лв.
За поръчки по телефона : 0898220251
За поръчки он лайн  :www.spa-expert.eu






Съдържа чисто Арганово масло, наричано още “течното злато на пустинята”, в комбинация с Tocopherol (витамин Е).Мощен естествен антиоксидант, подходящ за ежедневна грижа за кожата.Притежава силен регенериращ и  хидратиращ ефект, получен чрез добавяне на Sodium PCA – допълнителен фактор за хидратация. Възстановява еластичността и здравословния вид на кожата, подпомага намаляването на бръчки и третирането на белези, кожни раздразнения, акне, екзема и стрии.
Естественият успокояващ и лечебен ефект на Алое Вера стимулира регенерацията на кожата и обогатяването на клетките с кислород. Неутрализира свободните радикали и предпазва кожата от агресивното въздействие на външни фактори, като слънцето, силния вятър, студа и различните замърсители в околната среда.
Нанасяйте малко количество крем върху лицето, шията и врата и втривайте с леки масажни движения до пълното абсорбиране от кожата. Меката копринена текстура и нежният аромат ще освежи кожата и ще ви накара да се чувствате комфортно. Подходящ за всякаква кожа.
Крем за лице с екстракт от Охлюви Diet Esthetic
Нова цена : 29,90 лв.
За поръчки по телефона : 0898220251
За поръчки он лайн  :www.spa-expert.eu






със 100% натурален екстракт от слузта на градински охлюв, с изключителни подхранващи, хидратиращи и регенеративни свойства. Съдържа още Алое Вера, Алантоин и масло от ший.
След дългогодишни експерименти и изследвания специалистите на Laboratorios Diet Esthetic установяват чудотворните качества на протеините съдържащи се в слузта на градинския охлюв (Helix Aspersa) за да бъдат използвани в козметични продукти като резултатна грижа за кожата с мощен анти-стареещ и регенериращ ефект.
Слузестата следа, която оставя след себе си земният охлюв (Helix Aspersa) има изключителни третиращи свойства. Тя регенерира кожата, помага за бързото зарастване на белези и редуцира бръчките. Кожата на охлюва е близка като структура до човешката, при пълзенето се отделя секрет и когато кожата на охлюва се нарани, тя се възстановява бързо благодарение точно на тази слуз. В секрета има много естествени антибиотици, протеини и полезни вещества като алантоин – анестетик с мощни успокояващи свойства, натурална гликолова киселина, витамини като А, С и Е, минерали и олигоелементи.
Слузта притежава силно изразени регенеративни свойства, препоръчва се при множество кожни проблеми, при акне, за заличаване на белези от пъпки и изгаряния, при терапии за стрии, розацея и др. Особено подходящ е за чувствителна кожа.
Начин на употреба: Внимателно почистете кожата и нанесете крема с леки масажни движения до пълното му абсорбиране от кожата. Препоръчва се ползване 2-3 пъти дневно, а също и за нощна грижа.
Крем за лице със змийска отрова Diet Esthetic, 50 ml
Нова цена : 34,90 лв.
За поръчки по телефона : 0898220251
За поръчки он лайн  :www.spa-expert.eu





Кремът за лице Skincare Snake Аctive Cream съдържа още коензим Q10 и Kojic Dipalmitate – 100% натурална, избелваща съставка за премахване на петна от пигментация по лицето. Може да се използва като крем – база, през деня и като грижа за кожата през нощта.
Крем за лице с чисто злато
Diet Esthetic, 50 ml
Нова цена : 29,90 лв.
За поръчки по телефона : 0898220251
За поръчки он лайн  :www.spa-expert.eu






Чистото злато, свободно от всякакви сплави, според традиционната китайска медицина притежава изключителни терапевтични свойства и е използвано от различни култури още от зората на човечеството.
Наличието на шипково масло, в комбинация с масло от шеа е гаранция, че продуктът е OIL FREE и не съдържа минерални масла в състава си. Благодарение на високата проникваща способност Essence Gold Cream SPF 15 не прави кожата мазна.
Крем за лице Essence Gold Cream SPF 15 съдържа хиалуронова киселина, коензим Q10, калций и ретинол, активни съставки, идеални за регенериране, овлажняване и запазване свежестта на кожата с течение на времето (Anti-Aging ефект), подходящ за всички типове кожа и по-специално предназначен за зряла кожа.
Крем за лице с чисто злато притежава слънцезащитен фактор 15 със средна защита, в съответствие с нормативите на Американската агенция за храните и лекарствата (FDA), Австралийските стандарти и нормативните изисквания за Централна и Източна Европа Colipa (за UVA защита) и е комбиниран с Tocopherol (вит. Е – мощен естествен антиоксидант), както и с витамини от групи B, A и F, които предпазват кожата от преждевременно стареене, вследствие на превишаване на UVA и UVB радиацията в околната среда.
Начин на употреба: Нанесете сутрин на лицето и шията, върху чиста и суха кожа. Масажирайте с леки кръгови движения, за да се улесни усвояването на крема.
Крем за лице с Годжи Бери Diet Esthetic, 50 ml
Нова цена : 29, 90 лв.
За поръчки по телефона : 0898220251
За поръчки он лайн  :www.spa-expert.eu






Плодовете на билката Himalayan Goji се използват от традиционната китайска медицина повече от 2000 години, като най-мощното природно средство срещу стареене на кожата. Ежедневна употреба на продуктите Himalayan Goji подобряват клетъчния метаболизъм и ускоряват растежа на нови клетки, които правят кожата по-мека и еластична (мощен Anti-Aging ефект).
В съставките на продуктите Himalayan Goji се включват арганово масло, шипково масло и масло от авокадо, които в комбинация с масло от шеа гарантират, че продуктът е OIL FREE и не съдържа минерални масла.
Продуктите Himalayan Goji имат висока проникваща способност и не оставят кожата мазна. Алое Вера и овлажняващите фактори на Himalayan Goji защитават Вашата кожа през целия ден, ефекта се забелязва още с първото нанасяне, а деликатния парфюм без алергени, ще ви създава усещане за комфорт и свежест.
Продуктите Himalayan Goji са подходящи и за жени, и за мъже (unisex) и за всички типове кожа. Особено подходящи за зряла кожа.
Начин на употреба: Крем за лице Himalayan Goji може да се използва като основа и овлажняващ крем през деня и като нощна грижа срещу стареенето на кожните клетки. Нанесете дневно, сутрин и вечер върху лицето и шията
Крем за лице с микро перли
Diet Esthetic, 50 ml
Нова цена : 29,90 лв.
За поръчки по телефона : 0898220251
За поръчки он лайн  :www.spa-expert.eu







Естествената природна перлена прах има свойството да възстановява блясъка и тонуса на кожата, изглажда бръчките и неравностите по кожата, премахва токсините. Перлената пудра се използва в традиционната китайска медицина повече от 2000 години.
Ежедневната употреба на микро-перлен прах, влияе положително върху метаболизма на кожата, подобрява имунитета, ускорява растежа на нови клетки, които правят кожата по-гладка и по-еластична (Anti-Age ефект).
В комбинация с останалите активни съставки перлената пудра в продуктите Micro Pearl възстановява младостта и здравословния блясък на лицето и кожата на шията, съвсем естествено, без да е агресивна.
Комбинацията на шипково масло, масло от скуалан и масло от ший (карите) е гаранция, че продуктите са OIL FREE – не съдържат минерални масла в състава си.  Благодарение на високата си проникваща способност продуктите Micro Pearl не оставят кожата мазна. Овлажняващите фактори защитават кожата ви през целия. Ефектът се забелязва още с първото нанасяне.
Продуктите Micro Pearl са подходящи и за жени, и за мъже (unisex) и за всички типове кожа. Особено подходящи за зряла кожа.
Крем за лице Micro Pearl Cream SPF 15 притежава слънцезащитен фактор 15 със средна защита и е в комбинация с Tocopherol (вит. Е – мощен естествен антиоксидант), както и с витамини от групите B, A и F, които предпазват кожата от преждевременно стареене, вследствие на превишаване на UVA и UVB радиацията в околната среда.
Препоръчва се за дневно ползване. Нанасяйте сутрин, с леки масажни движения, върху почистена и суха кожа.
Продуктите Micro Pearl не съдържат парабени, алергени и минерални масла.
Козметичен продукт за външно приложение. Не е изпробван върху животни. Да се съхранява на места недостъпни за деца. Съдържа естествени съставки – да се пази от светлина и топлина.ата е чиста и суха. Масажирайте с леки кръгови движения, за да се насърчи по-доброто проникване на крема.



За поръчки по телефона : 0898220251
За поръчки он лайн  :www.spa-expert.eu
Налични в козметичния бутик на Boudoir Beauty Studio.

Серуми за лице Диет естетик


Серум за лице с Пчелна отрова
Diet Esthetic Bee Venom Essence, 30 ml
Цена : 39,90 лв.
Мощен анти-бръчков и анти-стареещ продукт. Съдържа органични суровини – 4% синтезиран екстракт от пчелна отрова, пчелен восък, прополис, пчелно млечице, цветен прашец и мед. Стимулира кръвообращението, клетъчния метаболизъм и възпроизводството на колаген и еластин. Съживява и пречиства кожата на лицето и шията, овлажнява и подхранва в дълбочина. За смесена, мазна или чувствителна кожа, особено подходящ за зряла кожа.
Еко-сертифициран продукт. Не съдържа парабени и минерални масла!
Начин на употреба: Нанасяйте  върху чиста и подсушена кожа вечер – за нощна грижа на лицето и шията, а също и сутрин като база за грим.

Серум за лице със змийска отрова
Diet Esthetic, 30 ml
Цена : 42,90 лв.
Поръчки по телефона : 0898 220251
Продуктите Snake Аctive са създадени на основата на синтетичен полипептид, извлечен и изследван в медицински лаборатории от отровата на Храмова усойница (Tropidolaemus Wagleri) при концентрация от 4%.
Клиничните изпитания са показали, че това вещество чрез подтискане (инхибиране) на мускулните контракции е в състояние да намали мимическите линии и тези, предизвикани от годините с невероятен ефект.
Полипептидът извлечен от змийската отрова е тестван IN VIVO и IN VITRO в продължение на 28 дни с 2 приложения дневно и показаните резултати са впечатляващи – генерира значително намаляване на дълбоко изразените бръчки и постигане на изящни линии при по-незначителните.
Продуктите Snake Active съдържат и редица други активни съставки, добре познати в производството на продукти за красота и доказали своите качества – хиалуронова киселина, ретинол, колаген, еластин, в комбинация с Tocoferol (мощен естествен антиоксидант), както и с витамини от групите B и E, които предпазват кожата от преждевременно стареене, вследствие на превишаване на UVA и UVB радиацията в околната среда. Всички тези активни съставки имат силен анти-бръчков (Anti-Wrinkle) ефект и ефективно въздействие против стареене на кожата (Anti-Aging).
Серумът за лице Skincare Snake Аctive Elixir Serum притежава силен лифтинг, анти-бръчков и противостареещ ефект. Съдържа още органичен силикон, хидролизирана соя, шипково, маслиново, царевично и squalan масла, както и нежен аромат на Таитянска гардения. Може да се използва като крем – база, през деня, като грижа за кожата през нощта, а също и като основа за грим.
Продуктите Snake Аctive са OIL FREE – не съдържат минерални масла в състава си и   благодарение на високата си проникваща способност не оставят кожата мазна. Продуктите Snake Аctive са подходящи и за жени, и за мъже (unisex), както и за всички типове кожа. Особено се препоръчват за зряла кожа. Нанасят се с леки масажни движения, върху чиста и подсушена кожа.
Не съдържа парабени, алергени и минерални масла!

 
Серум за лице с хайвер
Diet Esthetic, 30 ml
Цена : 29,90 лв.
Съдържа екстракт от хайвер – цялостен коктейл от чисти и концентрирани морски вещества, които значително подпомагат процеса на подмладяване на кожата. Притежава изключително високо съдържание на незаменими аминокиселини, пептидни структури, протеини, незаменими мастни киселини, йод и микроелементи, които подпомагат изключително за възпроизвеждането на клетките и регенерацията на кожата.
Благодарение на полезните свойства на Хайвера, с продуктите Caviar Essnce кожата e дълбоко хидратирана и ден след ден възстановява своята еластичност, твърдост и гладкост и повишава естествената си природна красота и блясък.
Стягащ серум за запълване на бръчки с рафиниран екстракт от хайвер. Съдържа хиалуронова киселина, шипково масло, алое вера, таурин, калций и витамини. Може да се нанася през целия ден (особено вечер преди сън), с леки масажни движения и върху почистена и суха кожа. Продуктите Caviar Essence не съдържат минерални масла в състава си.

Серум за лице с микро перли
Diet Esthetic, 30 ml
Цена : 29,90 лв.
Естествената природна перлена прах има свойството да възстановява блясъка и тонуса на кожата, изглажда бръчките и неравностите по кожата, премахва токсините. Перлената пудра се използва в традиционната китайска медицина повече от 2000 години.
Ежедневната употреба на микро-перлен прах, влияе положително върху метаболизма на кожата, подобрява имунитета, ускорява растежа на нови клетки, които правят кожата по-гладка и по-еластична (Anti-Age ефект).
В комбинация с останалите активни съставки перлената пудра в продуктите Micro Pearl възстановява младостта и здравословния блясък на лицето и кожата на шията, съвсем естествено, без да е агресивна.
Комбинацията на шипково масло, масло от скуалан и масло от ший (карите) е гаранция, че продуктите са OIL FREE – не съдържат минерални масла в състава си.  Благодарение на високата си проникваща способност продуктите Micro Pearl не оставят кожата мазна. Овлажняващите фактори защитават кожата ви през целия. Ефектът се забелязва още с първото нанасяне.
Продуктите Micro Pearl са подходящи за жени и мъже (unisex) и за всички типове кожа. Особено подходящи за зряла кожа.
Серум за запълване на бръчки Micro Pearl Wrinkle Filler Serum съдържа редица подхранващи активни съставки: 17 вида аминокиселини, голямо количество активен калций и олигоелементи, като Магнезий, Цинк, Манган, Желязо, Селен, Стронций и Титаний, които активно подпомагат възпроизвеждането на нови клетки и премахват натрупаните токсини по кожата. Може да се нанася през целия ден (особено вечер преди сън), с леки масажни движения, върху почистена и суха кожа.
Продуктите Micro Pearl не съдържат парабени, алергени и минерални масла.

















Избелващ серум за лице с Арбутин, 
Женско биле и Коджиева киселина Diet Esthetic, 30 ml
Цена : 39,90 лв.
Серум за третиране на кожни дефекти, избелва и изсветлява петната по кожата на лицето, независимо от причините за появата на нежеланата пигментация.
Избелващ серум за лице съдържа  уникална комбинация от Арбутин, Коджиева киселина и Женско биле – трите добре познати и активно използвани в козметиката най – мощни избелващи средства, в комбинация с вит. С и Tocopherol (вит. Е – мощен естествен антиоксидант). Осигурява постепенно намаляване на петната по кожата, по съвсем естествен и безвреден начин.
Избелващ серум за лице Xtreme Arbutin Serum е OIL FREE – не съдържа минерални масла в състава си и благодарение на високата си проникваща способност не оставя кожата мазна.
Избелващ серум за лице е подходящ и за жени, и за мъже (unisex), както и за всички типове кожа. Особено подходящ за зряла кожа. С лек и нежен аромат на парфюм.
Нанасяйте на чиста и подсушена кожа сутрин, преди предпочитания грим и вечер преди сън, върху участъците изискващи обработка, с леки масажни движения до пълно абсорбиране от кожата.
Не съдържа парабени, алергени и минерални масла!


















Арганово масло
Diet Esthetic, 30 ml
Цена : 29,90 лв.

Съдържа чисто Арганово масло, наричано още “течното злато на пустинята”, извлечено чрез метода на студено пресоване, обогатено с Tocopherol (вит. Е – мощен естествен антиоксидант).
Аргановото масло е мощен естествен антиоксидант, с високо съдържание на есенциални мастни киселини, притежава редица безценни козметични свойства: укрепва и хидратира косата, подхранва косъма в дълбочината на корените и го прави еластичен и бляскав, стимулира регенерацията на кожните клетки и ги снабдява с жизнено необходим кислород.
Аргановото масло прави кожата еластична, намалява бръчките и подпомага третирането на белези, кожни раздразнения, акне, екземи и стрии, съживява кожата и дава усещане за комфорт. Неутрализира свободните радикали, предпазва от агресивното въздействие на околната среда, укрепва слаби и чупливи нокти.
За лицето: нанесете малко количество масло върху лицето, шията и деколтето с леки масажни движения, докато напълно се абсорбира.
За косата: нанесете малко количество върху дланите на ръцете и разпространете с пръсти като гребен по косата, като леко втривате в кожата 30 минути преди измиване.
Еко сертифициран продукт. Не съдържа парабени, алергени и минерални масла!

събота, 8 декември 2012 г.

Шипковото масло - приятел на кожата

Шипково масло (Rosehip Oil)



Шипковото масло се извлича от семената на плода на шипката (Rosa Canina L.) чрез метода на студено пресоване. Маслото е 100% чист натурален, нерафиниран продукт, не съдържа химически разтворители, захари, изкуствени оцветители, ароматизатори и консерванти. Извлича се от семките на шипковия храст в страни като Чили и Аржентина - основни производители на шипково масло. Използва се предимно за козметични цели, в продукти за грижа за кожата, както и за третиране на различни кожни проблеми като дерматити, акне и екзема. Има приложение и при състарена кожа, при слънчеви изгаряния, чупливи нокти и бръчки.

Ревитализира кожата, намалява бръчките и белезите на преждевременното стареене, помага да се неутрализира неблагоприятния изсушаващ ефект на слънцето, изравнява тена на лицето и прави кожата гладка. Шипковото масло съдъжа ценни за здравето биологични съставки, съвместими с човешкия организъм и не предизвикващи алергични реакции, подхранва кожата с жизненоважни  съставки и ускорява образуването на нови клетки.

Шипковото масло е едно от най-уникалните растителни масла, с богато съдържание на ретинол (витамин А) и витамин С, съдържа основни мастни киселини - Омега-3 и Омега-6, витамини и биофлавоноиди. Притежава високо съдържание на ненаситени основни мастни киселини - олеинова (44-50%) и линоленова (30-35%), които тялото не може да възпроизвежда, а те подпомагат подхранването на кожата и поддържат здравето й.

Шипковото масло е естествен хидратант за сухата, чувствителна, алергична, увредена от слънцето, проблемна кожа и е отлично за ежедневна грижа. Дава чудесен ефект при третиране на кожни изгаряния, особено се препоръчва при хора със суха кожа (мощен хидратант) - почти незабавно се абсорбира и възстановява необходимия баланс на влажност на кожата.

Шипковото масло е идеално средство за укрепване и пълноценно функциониране на имунната и кръвоносната системи, главния мозък и щитовидната жлеза, за профилактично третиране и ускорено възстановяване на кожата (дермис, епидермис, колаген и еластин), за укрепване на кръвоносните съдове и клетъчните мембрани на всички клетки с цел тяхното пълноценно функциониране. Уникалния природен комплекс прави кожата здрава, еластична и младолика, като елиминира симптомите на нейното остаряване - бръчки, петна и стрии.

Шипковото масло е предназначено за нанасяне върху кожа, която показва признаци на остаряване, загуба на еластичност и свеж тен в условия на стрес и висока степен  на замърсяване на околната среда.
За контакти : Славина Дончева - козметолог - 0898220251
www.derma-expert.eu

Козметика с пчелна отрова

Крем за лице с Пчелна отрова Diet Esthetic Bee Venom Essence, 50 ml


Мощен анти-бръчков и анти-стареещ продукт. Съдържа органични суровини - синтезиран екстракт от пчелна отрова, пчелен восък, прополис, пчелно млечице, цветен прашец и мед. Пчелната отрова подтиска мускулните контракции, изглажда фините бръчки и въздейства ефективно при по-дълбоките - създава т.нар "ботокс ефект". Продукт, богат на масла и натурални съставки - съдържа още масло от авокадо, шипково масло, масло от ший (карите), овлажнява и подхранва в дълбочина.

При нанасяне ще почувствате леко изтръпване, като ужилване от пчела – ефект при който се стимулира кръвообращението, клетъчния метаболизъм и възпроизводството на колаген и еластин.

Еко сертифициран продукт. За смесена, мазна или чувствителна кожа, особено подходящ за зряла кожа. Не съдържа парабени и минерални масла!

Начин на употреба: Нанасяйте на лицето и шията сутрин и вечер, върху чиста и подсушена кожа.

Козметичен продукт за външно приложение. Не е изпробван върху животни. Да се съхранява на места недостъпни за деца. Съдържа естествени съставки - да се пази от светлина и топлина.

Отбелязаните със * съставки са натурални, използвани от биологичното земеделие.

INCI ingredients (съставки):

Aqua (Water), Cyclopentasiloxane, Glyceryl Stearate SE, Hydrolized Serum Protein (Tripeptide, Quatripeptide, Pentapeptide), Hyaluronidase, Histidne, Oloigoelements, Glycine Soja Germ Extract, Mel (Honey) Extract*, Avocado (Persea Gratissima) Oil, Sorbitol, Dimethicone, Propanediol, Ceteth-20, Propolis Extract, Royal Jelly Extract, Pollen Extract, Cera Alba (Beeswax)*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Rosa Moschata Seed Oil*, Phenoxyethanol, Benzophenone-4 (Sulisobenzone), DMDM Hydantoin, Cl. 47005, Tetrasodium EDTA, Behenyl alcohol, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance), Aroma (Flavor)

Козметика с диаманти

Козметиката съдържаща диамантен прах става все по популярна напоследък.
Известно е, че благородните метали, както и някои полускъпоценни камъни имат позитивен ефект върху кожата, когато са правилно формулирани в козметиката.
Но как биха действали диамантите на кожата ?
Диамантения прах придава мекота и блясък на кожата, освен това спомага за увеличаване на колагена в кожата.
Според направените тестове, кремът успява да намали дълбочината на бръчките при редовна всекидневна употреба в рамките на един месец.
В няколко поредни публикации ще можете да видите различни продукти с диаманти, на които ще направим ревю. Ето и първия от тях :
Най-луксозната грижа за лице, достъпна само за звездите на Холивуд вече е във Вашите ръце! Крем за лице Diamond Essence на Diet Esthetic, със съдържание на 0,05 каратова диамантена пудра ще осигури специален блясък на лицето и шията Ви. 



Крем за лице Diamond Essence на Diet Esthetic - с 10 изключителни въздействия:

- Съдържа 4 вида натурални масла - арганово масло, шипково масло, масло от ший (карите) и масло от авокадо, както и Алое Вера;

- С мощен антиоксидантен ефект;

- Редуцира (намалява) бръчките и прави кожата гладка и нежна;

- Запълва порите по лицето;

- Създава равномерен тен и прави сияйна кожа;

- Омекотява;

- Подхранва;

- Ревитализира;

- Регенерира и хидратира в дълбочина;

- Почиства натрупаните токсини;

- Предпазва от UVA и UVB радиация. С нисък слънцезащитен фактор SPF6.


Начин на употреба: Нанасяйте крем за лице с Диамантена пудра ежедневно сутрин и вечер на лицето и шията, върху чиста и посушена кожа и втривайте с леки масажни движения. Меката копринена текстура и нежният аромат ще освежи кожата и ще ви накара да се чувствате комфортно. Подходящ за всякаква кожа, включително и за зряла кожа - като основа през деня и нежна грижа за кожата на лицето през нощта.

Еко сертифициран продукт. Не съдържа парабени, алергени и минерални масла!

Козметичен продукт за външно приложение. Дерматологично тестван. Не е изпробван върху животни. Да се съхранява на места недостъпни за деца. Съдържа естествени съставки - да се пази от светлина и топлина. 

Можете да откриете в козметичния бутик на Derma Expert Blagoevgrad
Будоар Бюти студио Сандански, он - лайн магазин Спа експерт.